Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Monday, November 8, 2010

FALSE Eyelashes for SALE!!! Bulu Mata Palsu Untuk DIJUAL!!!

False Eyelashes FOR SALE
Bulu Mata Palsu Untuk DIJUAL
Harga Asal : RM30
Harga Promosi : RM20 sekotak ada 10 pasang

Jangan keliru dengan yang Rm10 sekotak sbb yg ni high quality. Kat pasaran mmg harga set ini antara rm30-50 sekotak ada 10 pasang. Kalau yg rm10 sekotak tu tak sama macam ni.


Bulu Mata ni nampak jer jarang mcm tak glemer jer
Tapi hakikatnya, fesyen yg ni tampil simple dan glamorous sbb pecahan silang dia akan memberikan penampilan bulu mata yg lebat dan penuh.

Bulu mata jenis ini memberikan penampilan hampir sama dgn TS027X. Pecahan runcing dan sedikit jarang memberikan penampilan yg glamour.

Bulu mata palsu yg ni jenis rapat dan melentik. Memang glemer sehabis baik.

Bulu mata jenis ni halus dan melentik. Istimewanya, bulu mata jenis ni ada ekor di tepi mata. Ekor tu maksudnya bulu mata tepi tu panjang kiri dan kanan. Kalau nak nampak natural tapi ayu mcm awek jepun leh pakai bulu mata jenis ni.

Bulu mata jenis ni lebih kurang sama dgn TS014X. Cuma pecahan dia jarang sikit dari TS014X. So penampilan nampak sedikit natural la. Tapi tetap tampil melentik dan glamour.

Bulu mata jenis ni memang lebat dan melentik. Pecahan nya meruncing. Memberikan penampilan hangat dan vogue!!!

*******************************************************************
- 'Hubungi Kami' untuk sebarang kemusykilan -
**************************************************************
*****

Related Posts with Thumbnails