Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Thursday, December 6, 2012

RAWATAN: Holistik & Spa



Khidmat Rawatan Holistik Spa di AzzaLynn Bridal:
1) Rawatan Seri Wajah 
- rawatan naik seri wajah sesuai untuk bakal pengantin
- penggunaan minyak seri wajah bakal memberikan aura kecantikan dari dalam diri


2) Rawatan Mandi Lulur 
- rawatan ini penting bagi bakal pengantin yang ingin mendirikan rumahtangga, 

- rawatan lengkap ini dari hujung rambut sehingga hujung kaki
- khas disediakan untuk anda 

4) Normal Facial (Biasa) 
- facial biasa yg perlu dilakukan sekurang-kurangnya 2 kali sebulan
- rawatan terdiri dari cucian, steam, extraction dan ton 


5) Treatment Facial (Rawatan)
- facial untuk wajah bermasalah seperti jerawat, jeragat, kedutan 
- rawatan terdiri dari cucian, steam, extraction, pilihan mask dan ton 


6) Rawatan Migrain/Sakit Bahagian Belikat
- bagi yg menghadapi masalah migrain, datanglah ke pusat rawatan kami sewaktu anda sedang diserang migrain.InsyaAllah kami akan cuba membantu
- begitu juga yang menghadapi masalah sakit bahagian tulang belikat serta lenguh di pinggang. Jumpa kami sewaktu anda sedang sakit. InsyaAllah kami bersedia cuba membantu dengan izin Allah jua

7) Rawatan Romantic Orgasm
- untuk lelaki sahaja
- rawatan ini sesuai utk lelaki yang menghadapi masalah kelelakian

8) Rawatan Bust Massage
- untuk wanita sahaja
- rawatan ini sesuai untuk wanita yang ingin memperbaiki struktur payudara yang lembik dan tidak bermaya agar tampil menarik, mantap, kental dan anggun

9) Rawatan Stress Buster
- rawatan ini sesuai untuk anda yang menghadapi tekanan kerja di pejabat

10) Rawatan Manicure & Pedicure - Hand & Foot Spa
- rawatan tatarias kaki dan tangan. sesuai untuk bakal pengantin

11) Rawatan Post-Natal dan penjagaan dalam pantang untuk ibu-ibu lepas bersalin 
- kami turut datang ke rumah anda utk mandi bayi semasa dalam pantang

12) Rawatan Rambut Gugur
- anda ada masalah rambut gugur, InsyaAllah kami sedia membantu

13) Rawatan Sakit/Lenguh2 Pinggang
- bagi anda yang menghadapi masalah lenguh di pinggang akibat berdiri atau duduk yang lama, sila lah berjumpa kami. InsyaAllah kami akan cuba membantu anda

Hubungi 012-2399629 || 012-2395170

Saturday, October 20, 2012

Wedding Doorgift: Jem Mini + Bakul guni mini [harga]


Cenderahati Tetamu (JEM MINI) 

Jem yang sangat enak dimakan dan tidak akan dibuang oleh tetamu anda


Sebahagian contoh tempahan pelanggan
Jem Mini + Bakul guni mini

Wedding Door Gift
Jenis: Jem Mini
Ukuran: 1 inci lebar + 1 inci tinggi
Perisa: Nenas - Roselle - Belimbing - Seri Kaya
Berat produk : 34 gram
tinggi botol = 4 cm
diamater= 4.3cm.
botol= imported
penutup= jenis gold
label dan crown= jenis glossy..
Jangkahayat produk : 1 tahun dari tarikh proses - diprint oleh videojet printer


Pilihlah Jem Mini bagi memberikan kelainan.
Tetamu anda pasti menggemarinya!

Produk Jem Mini kami dipersijilkan HALAL oleh JAKIM, GMP oleh Kementerian Malaysia, Malaysia's Best oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani dan Pensijilan MS ISO 9001:2008 oleh SIRIM. Kami telah membekalkan produk Seri Kaya Madu Mini kepada MAS Airlines dan PNB Darby Park sejak tahun 2005 sehingga kini.

Tempahan mini jem tanpa hiasan sebaiknya dibuat SEBULAN sebelum majlis. Ini adalah bagi memberi ruang kepada kami untuk menguruskan tempahan dan bagi anda menerima tempahan dalam keadaan baik dan sempurna.

HARGA PASARAN 
1) KOSONG =RM3.50 seunit (kosong tanpa sebarang hiasan/label sticker)
2) BERSAMA HIASAN =RM4.60 seunit (bersama hiasan)

HARGA LUAR BIASA ISTIMEWA 2014 
JIMAT LEBIH 30%!!!
A) Harga sebotol siap dengan pouch/bakul guni mini/kotak hadiah (pilihan warna terhad-tempahan sebulan, pilihan warna sendiri-tempahan 3 bulan awal)
Harga sepatutnya anda bayar: RM4.60 seunit
200-1000 btl : RM 2.85 sebotol Anda JIMAT:RM1.75 
1100 -3000btl : RM2.75 sebotol Anda JIMAT:RM1.85

B) Harga sebotol kosong TANPA sebarang hiasan/label sticker
Harga sepatutnya anda bayar: RM3.00 seunit
200-1000 btl : RM 2.20 sebotol Anda JIMAT:RM1.30
1100 -3000btl : RM2.00 sebotol Anda JIMAT:RM1.50

KOS POSLAJU/COURIER = RM85 (SM) utk setiap 200 botol
TAK PERLU BAYAR Kos Poslaju/Courier jika anda ambil sendiri di Puchong atau Taman Dato Senu KL

Hubungi kami untuk tempahan 012-2399629 nlynnda@yahoo.co.uk

Thursday, September 27, 2012

Set Hantaran Wangian. DISKAUN 20%





Set Hantaran Wangian DISKAUN 20%

Dapatkan set hantaran wangian untuk si dia tersayang dan JIMAT!!! 
Dapatkan DISKAUN 20% untuk setiap belian set hantaran wangian ini
Didatangkan bersama beg yg cantik. Sangat cantik digayakan ke mana-mana

Hubungi 012-2399629
layari http://fcc-makeup.blogspot.com


Similarities to: HUGO BOSS HUGO, DEEP RED
Olfactive Family: FLORAL, FRUITY

Similarities to: CALVIN KLEIN, EUPHORIA
Olfactive Family: ORIENTAL, FLORAL

 Similarities to: PACO RABANNE, ONE MILLION-lady
Olfactive Family: FLORAL, FRUITY

Similarities to: CHRISTIAN DIOR, J'ADORE
Olfactive Family: FLORAL

Similarities to: HERMES TERRE
Olfactive Family: WOODY SPICY

Kad Kahwin

Kad Kahwin: STYLE B - depan -
2 pihak

Kad Kahwin: STYLE B - belakang -
2 pihak

Kad Kahwin: STYLE A - depan -
2 pihak


Kad Kahwin: STYLE A - belakang -
2 pihak




Kami menerima tempahan Kad Kahwin untuk majlis anda
Terdapat pelbagai rekaan menarik. Boleh ubahsuai ikut citarasa anda.

Sekarang ni tengah musim pelanggan tempah kad kahwin untuk dua pihak... harga sama je takde penambahan kos. JIMATTTT!!!!


Design, bagitau je nak macamana

Hubungi 012-2399629 / 013-2028986

Wednesday, September 26, 2012

Wedding Doorgift - Jem Mini

 Jem Mini di dalam kotak. Siap sedia untuk dihantar kepada pelanggan.

 Jem Mini + Organza Round Pouch Pink (sangat sweet)
Siap untuk dihadiahkan kepada tetamu
 Terdapat pelbagai warna pilihan menarik. Tempah awal kalau nak dapatkan warna idaman anda.


 Jem Mini yang cute




Didatangkan lengkap dengan pouch organza dengan warna pilihan anda

Wedding Door Gift
Jenis: Jem Mini
Ukuran: 1 inci lebar + 1 inci tinggi
Perisa: Nenas - Roselle - Belimbing - Seri Kaya Madu
Berat produk : 34 gram
tinggi botol = 4 cm
diamater= 4.3cm.
botol= imported
penutup= jenis gold
label dan crown= jenis glossy..
Jangkahayat produk : 1 tahun dari tarikh proses - diprint oleh videojet printer

Anda mencari door gift yg boleh dimanfaatkan oleh tetamu yang anda raikan?
Pilihlah Jem Mini bagi memberikan kelainan.
Tetamu anda pasti menggemarinya!

Produk Jem Mini kami dipersijilkan HALAL oleh JAKIM, GMP oleh Kementerian Malaysia, Malaysia's Best oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani dan Pensijilan MS ISO 9001:2008 oleh SIRIM. Kami telah membekalkan produk Seri Kaya Madu Mini kepada MAS Airlines dan PNB Darby Park sejak tahun 2005 sehingga kini.

Tempahan mini jem tanpa hiasan sebaiknya dibuat SEBULAN sebelum majlis. Ini adalah bagi memberi ruang kepada kami untuk menguruskan tempahan dan bagi anda menerima tempahan dalam keadaan baik dan sempurna.

HARGA PASARAN 
1) KOSONG =RM3.00 seunit (kosong tanpa sebarang hiasan/label sticker)
2) BERSAMA HIASAN =RM4.60 seunit (bersama hiasan)

PROMOSI PENJIMATAN 2014 TERHEBAT!!! 
32-38% 

Hubungi kami untuk tempahan 012-2399629 nlynnda@yahoo.co.uk


Friday, August 3, 2012

Pakej Perkahwinan RM1000-3500



AzzaLynn Bridal menyediakan Pakej Perkahwinan RM1000-3500

CALL 012-2399629 nlynnda@yahoo.co.uk

- Mekap Nikah + Sanding
- Baju Sanding L+P
- Pelamin Panel
- Fotografi: Custom Album, DVD copy, indoor/outdoor
- PERCUMA: 


  • Bantal nikah
  • bunga tangan
  • pahar
  • tempat renjis
  • red carpet
  • pintu gerbang

Thursday, July 26, 2012

Intensive Bridal Makeup Course: Ogos 2012


Sesapa berminat nak join. Ambil peluang ni.

Intensive Bridal Makeup 
Tarikh: 4 Ogos 2012 (SABTU)
Masa : 11am
Lokasi: AzzaLynn Bridal, Puchong
Yuran: RM99 seorang (normal RM150)
- Praktikal lengkap (foundation - shading - blending - eyeshadow - eyebrow - blusher etc)
- sesuai untuk zero knowledge

Intensive Bridal Makeup
Tarikh: 5 Ogos 2012 (AHAD)
Masa : 11am
Lokasi: AzzaLynn Bridal, Puchong
Yuran: RM129 seorang (normal RM250)
- Praktikal lengkap (foundation - shading - blending - eyeshadow - eyebrow - blusher etc)
- sesuai untuk yg tau asas mekap

** Untuk yang mengikuti kelas 2 hari, Yuran RM199 je **

** Sijil - Nota - Doorgift disediakan **

Berminat sila hubungi - 012-2399629 azian@draz.my















* photos credit to google search *

Thursday, July 5, 2012

Bengkel Solekan Peribadi di Kota Kinabalu SABAH







Pelajari Pelbagai Teknik Solekan: Asli - Bergaya - Canggih - Glamor
Sesuai untuk anda yang masih tidak tahu tentang solekan.
Belajar daripada para pakar dan professional kami!!!


Anda akan mempelajari 4 teknik solekan bersesuaian dengan gaya hidup utama setiap wanita:
1. Solekan Asli/Semulajadi yang sangat mudah dan sering digunakan pada setiap hari (solekan siang)
2. Solekan Tampil Bergaya untuk anda yang gemar mencuri perhatian
3. Solekan Canggih adalah solekan yang paling sesuai untuk wanita berkerjaya (solekan ke pejabat)
4. Solekan Tampil Glamor adalah sangat sesuai untuk anda yang mempunyai janjitemu atau pergi ke majlis (solekan malam)


Sesi Latihan secara praktikal! Ayuh daftar segera!!! Tempat duduk terhad!!




Bila dan Di mana?
30 SEPT 2012 (AHAD) - Kota Kinabalu - SABAH
Alamat lokasi akan diberikan kepada peserta berdaftar sahaja
Masa? 9:00 AM - 2:00 PM
Makan minum disediakan.
Sijil kehadiran akan diberikan.
Alat solek disediakan semasa dalam kelas.



Yuran?
A) Sebelum 1 Ogos: RM149 seorang (Bayaran deposit RM50 perlu dibuat sebelum 1 OGOS 2012)
B) Sebelum 1 Sept: RM250 seorang (Bayaran deposit RM50 perlu dibuat sebelum 1 SEPTEMBER 2012) 
C) Selepas 1 Sep :: RM350 seorang (Bayaran deposit RM50 perlu dibuat sebelum 10 SEPTEMBER 2012) 
D) Yuran Istimewa :: RM289 utk 2 orang (Bayaran deposit RM100 perlu dibuat sebelum 1 OGOS 2012) 


* Deposit adalah non-refundable atas kegagalan kehadiran, tapi transferable utk tarikh yg sama
* Deposit hanya akan full refund jika pihak kami yg melakukan kesilapan

Tarikh tutup pendaftaran 10 SEPTEMBER 2012
 


Makan minum disediakan.
Sijil kehadiran akan diberikan.
Alat solek disediakan semasa dalam kelas.



Apa yang anda perlu bawa?
1. Bawa alat solek peribadi terutamanya set berus asas. Jika tidak ada, boleh membeli pada hari pendaftaran.
2. Bawalah wang tambahan untuk membeli alat-alat solekan pada hari bengkel jika anda berminat 
3. WAJIB bawa Cermin Muka, Pencuci muka, tisu muka, baby wipes, minyak bayi /makeup remover.Jangan lupa, kamera untuk berkongsi aktiviti bersama rakan-rakan anda 
4. Bagi anda yang tidak mempunyai sebarang alat solek, kami turut menyediakan alat solek lengkap untuk digunakan pada hari tersebut!


Bagaimana untuk mendaftar?
1. Buat bayaran Deposit RM50 seorang kepada Maybank 562777201100 Raz Enterprise (untuk bank lain sila hubungi kami). Bakinya perlu dibayar semasa datang ke kelas.
2. Hantar e-mel kepada nlynnda@yahoo.co.uk dan sediakan butiran berikut:


- Subjek e-mel: Bayaran Bengkel Solekan (Tarikh: 30 SEPT 2012 di KOTA KINABALU, SABAH)
- Sertakan: salinan slip transaksi / lampiran salinan slip bank
- Nama Penuh
- Kad Pengenalan
- Telefon


Jumpa anda di sana!!

CALL 012-2399629/03-80515446












Bengkel Wedding Planner di Kota Kinabalu, SABAH


Modul: Pemasangan + Dekorasi Pelamin + Hiasan Tangga + Bilik Tidur +Pintu Gerbang +Walkway
Tarikh:  30 SEPTEMBER (AHAD)
Lokasi: KOTA KINABALU - SABAH
Masa: 2:30 - 6:30 PETANG

** DOORGIFT UNTUK SEMUA PESERTA - sarung bantal import ** Anda boleh bawa pulang bahan yang anda hasilkan semasa kelas

Keterangan:
1. 
Makan dan Minum Disediakan
2. Sijil Kursus Diberi
3. Nota Disediakan.
 

Yuran? 
A) RM399 Seorang (bayaran deposit RM100 perlu dibuat SEBELUM 1 OGOS 2012)
B) RM499 Seorang ( bayaran deposit RM100 perlu dibuat  SEBELUM 1 SEPTEMBER 2012)
C) RM758 untuk DUA orang ( bayaran deposit RM200 perlu dibuat   SEBELUM 1 OGOS 2012)
D) RM999 untuk DUA orang ( bayaran deposit RM200 perlu dibuat   SEBELUM 1 SEPTEMBER 2012)
E) RM1200 Seorang (bagi yg mendaftar SELEPAS 1 SEPTEMBER 2012)

* Deposit adalah non-refundable atas kegagalan kehadiran
* Deposit hanya akan full refund jika pihak kami yg melakukan kesilapan

TARIKH TUTUP PENDAFTARAN 10 SEPTEMBER 2012

Kandungan Kursus:
1. Cara Pemasangan Pelamin
2. Dekorasi Pelamin
3. Kaedah Pemasangan Kain Tabir
4. Kaedah Pemasangan Kain Tarik
5. Susun Atur Dan Hiasan Pentas
6. Dekorasi Tiang Bunga Dan Laluan Pengantin
7. Dekorasi Pintu Gerbang
8. Dekorasi dan Hiasan Tangga
9. Dekorasi dan Hiasan Bilik Tidur
10. Gubahan Bunga Pelamin
11. Gubahan Bunga Tangan
12. Teknik Pencahayaan Dan Pendawaian Elektrik
13. Kaedah Memilih Gabungan Warna Tema Dan Bunga
14. Peralatan Pemasangan Pelamin



Bagaimana untuk mendaftar?
1. Buat bayaran deposit RM100 seorang ke akaun Maybank 562777201100 D Raz Enterprise (untuk bank lain sila hubungi kami)
2. Hantar e-mel kepada nlynnda@yahoo.co.uk dan sediakan butiran berikut:

  • Subjek e-mel: Bayaran Bengkel Wedding Planner (Tarikh dan Lokasi Yang Di Pilih: 30 SEPTEMBER 2012 di SABAH)
  • Sertakan: salinan slip transaksi / lampiran salinan slip bank
  • Nama Penuh
  • Kad Pengenalan
  • Telefon

Jumpa anda di sana!!

AzzaLynn Bridal
Tel: 03-80515446
HP: 012-2399629











Monday, June 25, 2012

Bengkel Solekan Peribadi di PUCHONG





Pelajari Pelbagai Teknik Solekan: Asli - Bergaya - Canggih - Glamor
Sesuai untuk anda yang masih tidak tahu tentang solekan.
Belajar daripada para pakar dan professional kami!!!

Anda akan mempelajari 4 teknik solekan bersesuaian dengan gaya hidup utama setiap wanita:
1. Solekan Asli/Semulajadi yang sangat mudah dan sering digunakan pada setiap hari (solekan siang)
2. Solekan Tampil Bergaya untuk anda yang gemar mencuri perhatian
3. Solekan Canggih adalah solekan yang paling sesuai untuk wanita berkerjaya (solekan ke pejabat)
4. Solekan Tampil Glamor adalah sangat sesuai untuk anda yang mempunyai janjitemu atau pergi ke majlis (solekan malam)

Sesi Latihan secara praktikal! Ayuh daftar segera!!! Tempat duduk terhad!!


Bila dan Di mana?
30 JUN 2012 (SABTU) - PUCHONG -

Alamat lokasi akan diberikan kepada peserta berdaftar sahaja

Masa? 11:00 AM - 2:30 PM


Yuran?
Yuran biasa RM150 seorang. Yuran Promosi seperti di bawah:
Seorang: RM69 
DUA (2) Orang: RM120 (Seorang RM60 sahaja)
EMPAT (4) Orang: RM220 (Seorang RM55 sahaja)

Makan minum disediakan.
Sijil kehadiran akan diberikan.
Alat solek disediakan semasa dalam kelas.



Apa yang anda perlu bawa?
1. Bawa alat solek peribadi terutamanya set berus asas. Jika tidak ada, boleh membeli pada hari pendaftaran.
2. Bawalah wang tambahan untuk membeli alat-alat solekan pada hari bengkel jika anda berminat 
3. WAJIB bawa Cermin Muka, Pencuci muka, tisu muka, baby wipes, minyak bayi /makeup remover.Jangan lupa, kamera untuk berkongsi aktiviti bersama rakan-rakan anda 
4. Bagi anda yang tidak mempunyai sebarang alat solek, kami turut menyediakan alat solek lengkap untuk digunakan pada hari tersebut!

Bagaimana untuk mendaftar?
1. Buat bayaran Deposit RM20 seorang kepada Maybank 562777201100 Raz Enterprise (untuk bank lain sila hubungi kami). Bakinya perlu dibayar semasa datang ke kelas.
2. Hantar e-mel kepada nlynnda@yahoo.co.uk dan sediakan butiran berikut:

- Subjek e-mel: Bayaran Bengkel Solekan (Tarikh: 16 JUN 2012 di KUALA LUMPUR)
- Sertakan: salinan slip transaksi / lampiran salinan slip bank
- Nama Penuh
- Kad Pengenalan
- Telefon

Jumpa anda di sana!!

CALL 012-2399629/03-80515446





Related Posts with Thumbnails