Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Thursday, July 28, 2011

STOCK Clearance: Set Bulu Mata Palsu


1) PWP01: Purchase One(1) Fake Eyelashes Any Code TS***X (click to view photo) + Underlashes Code U1 + Eyelash Glue White/Black at RM60 PLUS FREE POSTAGE (via POSLAJU Only). Retail Price RM84. You saved RM 26++!!!

2) PWP02: Purchase One(1) Fake Eyelashes Any Code TS***S (click to view photo) + Underlashes Code U1 + Eyelash Glue White/Black at RM55 PLUS FREE POSTAGE (via POSLAJU Only). Retail Price RM81. You saved RM 26++!!!

3) Walkin Special: Purchase One(1) Fake Eyelashes Any Code TS***S or Any Code TS***X or Underlashes U1 at RM11.50. Retail Price between RM26-30. You saved RM 20++!!! This one is not for delivery buyers. You must come to our showroom in Uptown Bazaar Heritage (click to view address) to grab this offer


Gam Putih ATAU Gam Hitam


Underlashes Kod U1


Ready STOCK while stocks lasts


Available stock for TS***X:
TS014X - TS027X - TS022X - TS023X - TS032X - TS009X ONLY


Available stock for TS***S
TS014S - TS017S - TS022S - TS026S - TS030S - TS099S ONLY


items NOT LISTED ABOVE IS NOT AVAILABLE FOR SALE


Due to limited unit of each code, please ask for code availability before you make payment.

How to Make Payment (click to read details)

Sunday, July 17, 2011

Sling Bag for Make-up brushes






Make-up brush sling bag with clip

Type: high quality pvc
Color: black

Beg ini digunakan untuk mengisi berus mekap.
Dengan adanya tali/slinger, ia boleh digunakan untuk sangkut ke bahu, menyilang ke badan atau sangkut di pinggang. Sangat memudahkan kerja sewaktu mekap orang. Ada 2 baris insert.


Terms of Sales & Mode of Payment

*****************************************

- Contact AzzaLynn Bridal For Enquiries -
*****************************************

Thursday, July 14, 2011

Dermacos & Dermacolor Camouflage Cream

Dermacolor camouflage cream

Dermacos camouflage cream in single palette

Dermacos and Dermacolor camouflage cream color chart

Dermacos Camouflage Cream:
- small size 15gm/ml (kalau ada yg jual 25 gm tu maksudnya dia jual brgn made in Indon atau India coz made in Germany takde saiz 25gm utk Dermacos)
- matte effect

Dermacolor Camouflage Cream:
- big size 25gm/ml
- creamy effect

Kod untuk kedua dua item adalah sama:
D1 - very fair - yellowish tone
D2
D3 - i use this for concealer esp for wrinkles area
D3.5 - i use this for concealer esp for wrinkles area
D4 - fair skin
D4.5 - kuning langsat - i use this for my skin tone
D5 - medium tone
D12 - African lady skin tone - fair type
D13 - African lady skin tone - darker type
D14 - more dark tone
D18 - same as Chinese in TV Paint Stick KRYOLAN
D19
D32 - pink blusher
D59
D64
D65

My Indian customers love to use Dermacos dan Dermacolor coz it caters suitable color tones for Indian skin tone. I also have regular customers from South Africa who loves to purchase many stocks of D12, D13 and D14 to be sent to her hometown every month.
Terms of Sales & Mode of Payment

HAPPY SHOPPING!!! ORIGINAL ITEMS MADE IN GERMANY AT COMPETITIVE PRICE!!!

*****************************************

- Contact AzzaLynn Bridal For Enquiries -
*****************************************





Tuesday, July 12, 2011

Makeup Bag For SALE!!!!



Make-up bag
Type: Full partition box
Color: Silver
Material: Box (Luar besi ringan dan bukan kadbod)

A: lihat perbandingan perbezaan saiz mekap bag ini dengan KRYOLAN palet menentukan berapa byk item boleh muat dalam beg ni

B: bukaan beg mekap - 2 tier (2 tingkat) 2 openings (2 bukaan) - utk letak TVP atau lipstick kat sini. yang berikat dengan getah di kanan tu ialah partition dia... boleh buat partitioning juga kalau mahu.. yg berikat panjang di kiri ialah sling dia

C dan D: kalau perasan kat tepi beg tu ada pemegang. ini bermakna beg ni kita boleh sangkut kat bahu sebab ada pemegang dan ada tali sangkut .

E dan F: ukuran ketinggian agak2 macam sejengkal lebih... tu tangan kecik punya ukuran

Make-up bag jenis ini sangat mudah di bawa ke mana-mana. Bezanya dgn warna hitam tu, yg ni boleh sangkut kat bahu. Jenis ini ringan dan amat sesuai untuk mekap artis/mak andam yang comel2. Membantu menjaga kesihatan mekap artis/mak andam.

Ruang pengisian yang banyak dan luas. Sesuai diisi dengan peralatan mekap mahupun set berus.




Make-up bag
Type: Full partition box
Color: Black
Material: Box (Bukan besi dan bukan kadbod)

A dan B: lihat perbandingan perbezaan saiz mekap bag ini dengan KRYOLAN palet menentukan berapa byk item boleh muat dalam beg ni

C, D dan F: bukaan dalam beg mekap ada 3 level tingkat dan partition yang disediakan boleh tukar-tukar ikut sukahati. kalau tak nak pasang pun ok

E: holder (bekas) yg boleh digunakan untuk isi pencil liner, gam, mascara dan benda2 yg tegak2 la...

Make-up bag jenis ini sangat mudah di bawa ke mana-mana. Jenis ini ringan dan amat sesuai untuk mekap artis/mak andam yang comel2. Membantu menjaga kesihatan mekap artis/mak andam.

Keistimewaan beg mekap ini, ia ada banyak partition. Partition boleh pisah-pisah ikut suka hati kita. Lihatlah perbezaan ukuran mekap box ni dengan KRYOLAN palet. Juga terdapat holder (bekas) yang boleh digunakan untuk menyusun pencil liner anda.

Ruang pengisian yang banyak dan luas. Sesuai diisi dengan peralatan mekap mahupun set berus.


Harga Promosi:
RM200 delivery menggunakan SKYNET atau Kangaroo Express
RM220 kalau nak suruh kami deliver guna POSLAJU

Terms of Sales & Mode of Payment

Bridal Bouquet: For Engagement, Solemnization, Wedding

Type: Open Modern
Color Theme: Berry Pink
Flowers: Gred A Red roses, Fernleaf, Chrysantemum

Bridal Bouquet for Solemnization and Wedding Reception of Raha, Melaka

Raha's Solemnization and wedding reception was held in Alor Gajah, Melaka. She wears pink for the solemnization ceremony and also on the reception day. This cute and cheerful lady is very excited showing off her bouquet.

In contrast to her 'Berry Pink' event, Red roses and some off-white colors creates happiness and bring up the spirit for this lovey dovey and romantic couple.


******************

CONTACT US and place your order

******************

That's all for now. We do have many sample of bridal bouquet but I will try my best to relocate all the photos. :) There are too many photos which is still in my PC hehehehehe

Bunga Tangan Untuk Pertunangan, Pernikahan atau Persandingan




Type: Open Modern
Color Theme: Dark Blue
Flowers: Gred A Lipstick roses in Pink, Peacock, Berries

Bridal Bouquet for Wedding Reception of Maria Teo, Putrajaya

Maria's wedding reception was held in Presint 16 Putrajaya.

In contrast to her 'Dark Blue' event, Maria simply requested for something pink for her lovely day. Being Chinese, she says a No-No to Chrysantemum for her wedding bouquet. We value her request and trying our best to fulfill her needs. Alhamdulillah, she's very excited with the outcome.


******************

CONTACT US and place your order

******************

Bridal Bouquet: For Wedding, Engagement, Solemnization


Type: Open Modern design
Color Theme: Gold Cream
Flowers: Gred A off-white roses, berries, Ivy leaves

Type: Traditional with lacey skirt
Color Theme: Gold Cream
Flowers: Gred A off-white roses, berries, Ivy leaves


Bridal Bouquet for Wedding Reception Dr Nurul 4th July 2011 Wisma PKPS Shah Alam

Nurul's wedding reception was held in Wisma PKPS Shah Alam. Her wedding dress is gold and cream. She requested for some off-white color to match her dress. We add some sparkling berries to add to the excitement.

******************

CONTACT US and place your order

******************

Tuesday, July 5, 2011

Makeup Brushes - Berus Mekap



Make-up Brushes
Set of 21pcs
Materials: horse hair/pony hair
Texture: Soft and smooth, easy make-up application
Comes in high-quality black PVC brush holder





In this set, there are 2 foundation brushes, 2 eyeshadow blending brushes and eyeshadow brushes.




This set also have enough blusher, shading, botox and also powder brush.



This set of make-up brushes, suitable for a beginner or professional make-up artist who wish to have a marvelous result while doing the make-up.

Remember gals: A good brush is part of being successful. Without a good brush, you will end up with a sloppy artwork. It's part of untold secret.

I simply adores the blending brush in this set. It is very nice and helpful.

Normal price rm350.
December Promo Price RM240 (self collect in Puchong) RM250 (delivery SM) RM260 (delivery SS)

Ready Stock Only.

Delivery using Poslaju


How to Purchase & Where to Purchase

KRYOLAN Cake Make-up




KRYOLAN Cake Makeup
- sering digunakan oleh end-user utk pemakaian simple ke pejabat.
- hasilnya yang memberikan kesan matte sangat menakjubkan
- ramai yang meminati Cake Makeup ini kerana ia tidak memberikan penampilan yang tebal seperti TV Paint Stick atau Supra Color atau Dermacos atau Dermacolor

"I simply love using KRYOLAN Cake Make-up for daily usage. It's light. It's natural. It covers my pimples and my pigmentation. It smells light and nice also. I use powder sponge puff (my fav is the fit in powder puff. click on the link given and u'll see what i meant) to apply it on my face . It's dry texture is very suitable for my combination (dry to oily) skin. Perfect!" - myself


Kod warna:
Ivory - cerah
NB - natural pink base - i use this color code for daily use... very light and supple effect.. simply love it.. my normal code is D4.5 and using NB cake really relief the burden of having heavy makeup on my face
3W - sangat cerah
4W - cerah
5W - sederhana cerah
FS36 - tone sederhana cerah bernada kuning
FS38 - tone cerah bernada kuning
FS45 - tone cerah bernada putih
NG2 - Warna coklat gelap yg sesuai digunakan untuk sapuan shading pipi, tulang rahang dan juga batang hidung. Ia juga sering digunakan sebagai bedak asas bagi mereka yg mempunyai tona kulit gelap atau tan.

Terms of Sales & Mode of Payment

*****************************************
- Contact AzzaLynn Bridal For Enquiries -
*****************************************

Related Posts with Thumbnails