Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Tuesday, August 18, 2009

Rahsia Solekan Pertunangan Yang Cantik





Anda inginkan solekan yang segar?
Simple tapi tetap menonjol?

Jangan segan2 beritahu kami. Kami pasti dapat merealisasikan impian anda.

Risau tentang kening yang bersepah? Kami ada rahsia untuk tidak mencukur kening anda. Beritahu kami. Kehendak dan keinginan anda.

Hubungi kami.

**************************************************************************************************
- Sila rujuk 'Hubungi Kami' di kanan blog ini untuk tempahan dan pertanyaan -
**************************************************************
*************************************

Sunday, August 16, 2009

Lihat Hasilnya!!! Sekitar Bengkel Solekan Pengantin ZERO KNOWLEDGE!!!! Vogayyyyy!!!!!



Alhamdulillahhhhhhh... Selesai sudah sesi Bengkel Andaman Pengantin ZERO Knowledge yg diadakan pada 15-16 Ogos 2009 yg lepas. Penatttt... tapi berbaloi baloiiii....

Nak pos semua gambar tak sabar2 tapi penat sgt nih... Buat masa ni Lynnda update satu satu gambar yer... sabarrr....

Macam tak percaya jer hasil di atas tu adalah dari yg belum pakar. Fuhhhh.... ZERO Knowledge!!! 2 hari jer dah mahir!!!! Lynnda sendiri kagum dengan kerjasama para peserta.... Syukur sangat2 dapat anak didik yg rajin dan tak kenal erti merajuk bila kena tegur. Nak berjaya bukan senang dek oiiiii....

Hari pertama mmg la byk kena komplen oleh Cikgu Lynnda dan Cikgu Azza.... Hari kedua, Cikgu-cikgu boleh lepas tangan dan jengah sekali sekala sambil makan kuih giteww... hahahhaha... sungguh nakal yer cikgu... sambil makan kuih sambil jeling2 tengok anak didik buat apa... sampai ada yg kena dera tak boleh makan lunch selagi tak abih mekap... dan plg best, yg lain2 tu sanggup menunggu dengan sabar dan memberi galakan kepada kawan2 yg tertinggal... bestttttt.. korang mmg superbbb...

tips.. petua... rahsia...teknik.... jgn tulis aja... praktis yer...
resepi yg Lynnda kongsikan dgn korang, sebar2kan kepada bakal pelanggan... pelanggan anda nanti pasti AWET MUDA!!!!

Nantikan gambar2 yg lain.... masing2 posing tak hengat... sayang nak tukar baju pengantin tu... dah cantik yer dakkk???

C ya later

*******************************************************************
- LIHAT JADUAL KURSUS untuk mengikuti kursus yang kami anjurkan -
**************************************************************
*****



Related Posts with Thumbnails