Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Friday, November 29, 2013

Bedak Arab 3 in 1

Perkongsian info dari Kiz Garden

Jika selama ini anda sentiasa bersusah payah membeli lapik-bedak, foundation & moisturizer semata-mata untuk bagi kulit wajah anda nampak cerah, cantik  menawan dan tidak tahan lagi untuk menghabiskan banyak masa dan wang untuk membeli alat-alat kecantikan seperti yang kiz sebut tadi..


Ataupun anda telah mencuba pelbagai produk pencerahan yang mungkin mencecah ratusan ringgit TETAPI masih tidak memberi hasil..




Maka anda WAJIB meluangkan masa 10 minit untuk menyelesaikan masalah anda itu tadi. INI MUNGKIN PELUANG KEEMASAN YANG ANDA AMAT BERSYUKUR KERANA MENJUMPAINYA…


Memperkenalkan.. 

Bedak Arab Kokuryu (Super Summer Cake) 


Sebuah Produk dari Cherry Laboratory Inc, Tokyo, Japan ini merangkumi 3 asas kecantikan iaitu bedak, foundation & moisturiser dalam 1 produk. Memberi kesan pencerahan semulajadi(natural) dan tahan lebih lama.

Bedak ini bukan hanya berfungsi memberi kesan pencerahan pada kulit, malah bermacam-macam lagi kelebihan yang lain. Tak percaya, jom teruskan membaca 
"8 Sebab Mengapa Anda Perlu Memilikinya"


8 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MEMILIKI BEDAK ARAB INI 



1. Kesan pencerahan semulajadi
tidak menghitam, tidak menggelapkan kulit anda beserta UV protection

2. Halal & Suci.
Boleh dipakai untuk solat. Juga boleh bertahan hingga 8 Jam lamanya. Wow! Maknanya, anda tidak perlu memakainya banyak kali. 

3. Tidak BERMINYAK & Tidak MELEKAT 
Tidak berminyak dan tidak melekat pada tudung (Bedak ini akan meresap terus ke dalam wajah anda dengan cepat selepas dipakai)

4. Kelihatan lebih cantik jika berpeluh
Percaya atau tidak, walaupun anda berpeluh, anda tetap akan kelihatan lebih cantik berseri dengan bedak ini (kalau berpeluh hanya 'dap'kan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka). Senang bukan?

5. Mengikut warna/jenis darah
Selepas dipakai, ia akan mengikut warna darah anda. Bermakna, sesuai untuk semua kulit. Sesiapa pun sesuai untuk menggunakan bedak ini.

6. Span yang lembut, Mudah dipakai, tidak kepam
Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai &  tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan. 

7. Penjimatan sehingga 30 peratus
Tidak perlu lagi membeli foundation, alas-bedak &  moisturiser kerana ianya sudah digabungkan dalam satu produk istimewa, Bedak Arab Kokuryu (Super Summer Cake).

8. Compact & Mudah Dibawa.
Bekas bedak ini yang kecil dan compact membuatkan ianya mudah untuk dibawa kemana sahaja disamping dapat menjimatkan ruang handbag anda :)




Ok tak perlu nak terangkan panjang-panjang sangat, mari lihat hasil para pemakai Bedak Arab ini..






Inilah dia gambar sebelum & selepas memakai Bedak Arab Kokuryu (Super Summer Cake). Lebih banyak testimoni pelanggan akan dimasukkan dari semasa ke semasa. Tapi apa yang boleh saya katakan, memang sangat berbaloi untuk anda memiliki bedak ini. Anda sendiri sudah melihat hasilnya bukan.

Oopps, mungkin ada antara anda yang masih tertanya-tanya, " Senang ke nak pakai 'benda' ni?" , "Kang kalau aku beli sekali bukan main susah nak pakai kang, aish..
"

Cara Menggunakan Bedak Arab
Jawapan yang saya akan bagi senang je, anda hanya perlu Basahkan span Bedak arab ini,kemudian barulah anda sapu ke muka seperti biasa. Senang bukan?

Kecantikan adalah milik setiap insan

Sekarang nampaknya saya sudah membongkarkan satu produk yang sangat-sangat membantu anda untuk memberi kecantikan yang anda inginkan. Kini anda sudahpun tahu hasil ataupun kesannya. Anda juga sudah mengetahui tentang cara penggunaannya. Anda sudah TAHU apa KEHEBATANNYA..


Perkara TERAKHIR yang perlu anda ketahui hanyalah 
"Bagaimana untuk memiliki 'kecantikan' ini ?"


DAPATKAN BEDAK ARAB KOKURYU (SUPER SUMMER CAKE) SEKARANG!!


Berat : 50 grams
Tahan : Sehingga 8 bulan
Postage : PERCUMA

RM99.90
RM80.00
RM65.00 Sahaja

Order Melalui Facebook : House Of AzzaLynn Bridal
Order melalui sms/Whatsupp : 010-5157758

*Harga mungkin akan dinaikkan pada bila-bila masa, lakukan tindakan anda sekarang!*

Friday, November 15, 2013

Bengkel Wanita: Cantik Di Mata Cantik Dari Hati






Kenali siapa diri anda dan berikan penampilan yang menarik dengan solekan yang tepat serta dapatkan kulit yang cantik. 

BONUS!!!:
+ Teknik Facial
+ Kenali Peribadi
+ Teknik Solekan
+ Peluang Usahawan Muda

Sememangnya Cantik itu Datang Dari Hati.


Dapatkan promosi EARLY BIRD sebelum 20 Disember 2013

SMS/WhatsApp 010-5157758 012-2399629
daftar@draz.my


Tuesday, November 12, 2013

Anda seorang yang pengotor?

Atasi masalah jerawat daripada akar umbinya

Kenali lokasi jerawat anda.

Di manakah kedudukan jerawat anda?
+ dahi
+ dagu
+ pipi
+ belakang badan
+ kepala

Kepakaran kami adalah memastikan anda mengetahui cara-cara mengatasi masalah jerawat yang menjadi kegusaran para wanita terutamanya gadis yang baru akil baligh.

Bagi gadis mahupun jejaka yang ingin mendirikan rumahtangga, jerawat badan pastinya menjadi igauan besar buat anda. Pasti MALU BESAR jika si dia nampak kita ni seolah-olah seorang yang PENGOTOR kan?

Hubungi kami untuk bantuan. Jangan menyesal apabila jerawat anda menjadi satu penyakit

Hantarkan persoalan dan masalah jerawat anda kepada 
azian@draz.my agar kami dapat membantu anda dengan lebih baik. 

010-5157758
012-2399629





 

Sunday, November 10, 2013

Kenali Tea Tree dan Kepentingannya kepada kulit kita

Ini pokok Tea Tree (Melaleuca)

Banyak kelebihan Tea Tree ini
Khasiat utamanya ialah menyembuhkan JERAWAT!!!
Sebab itu, kalau anda baca bahan-bahan yang membantu mengatasi masalah jerawat samada di kulit wajah atau di badan pasti akan ada bahan terkandung minyak Tea Tree.




Saturday, November 9, 2013

Penat Menjalani Kehidupan?


Ketika kita mengeluh: 
“eeeiii, aku penat sangat..."
ALLAH menjawab : 
“ Dan KAMI jadikan tidurmu untuk istirehat " (78 : 9)

Ketika kita mengeluh :
“Beratnya dugaan ni, tak sanggup rasanya aku..."
ALLAH menjawab :
“ AKU tidak membebani seseorang, melainkan sesuai kesanggupan” (2 : 286)

Ketika kita mengeluh :
“Serabutnyaa..."
ALLAH menjawab :
“ Hanya dengan mengingatku hati akan menjadi tenang ” (13 : 28)

Ketika kita mengeluh :
“Apa yang aku buat ni semua sia-sia..."
ALLAH menjawab :
” Siapa yang mengerjakan kebaikan sebesar biji dzarah sekalipun, niscaya ia akan melihat balasannya ” (99 : 7)

Ketika kita mengeluh :
“ takdak sorang pun yang nak tolong aku..."
ALLAH menjawab:
“ Berdoalah (mintalah) kepadaKU, niscaya Aku kabulkan untukmu ” (40 : 60)

Ketika kita mengeluh :
“ Aku sedihh sangat...”
ALLAH menjawab :
“ La Tahzan, Innallaha Ma’ana. Janganlah kamu berduka cita, sesungguhnya Allah beserta kita " (9 : 40)
Related Posts with Thumbnails