Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Sunday, March 23, 2014

Jangan tangguh solat kerana mekap!!!

Pastikan Wudhu' Anda SEMPURNA

Bersihkan wajah setiap kali sebelum solat adalah sebaik-baiknya anda lakukan

==========
Mekap Remover Anda Mengandungi Bahan Kimia Berbahaya jika:
==========

+ Mata Pedih dan Merah

+ Kulit Terasa Kering

==========
Akibat daripada Mekap Remover Bermasalah itu:
==========

+ Oilseed (bintil minyak)

+ kulit kusam

+ pigmentasi bertambah

+ Kulit semakin kering

==========
Jika Anda Pilih Untuk Jaga Kulit Anda:
==========

+ HALAL, BERSIH lagi SUCI

+ Tak Pedihkan Mata

#bestmekapremover
#halalmekap
#cosmoderm
#tipsolekan
#tipcantik
#HouseOfAzzaLynnBridal

http://tinyurl.com/MekapRemoverTerbaik



==========
PILIHAN TERBAIK: Makeup Remover Vitamin E dan Rosehip Oil
==========




Jika ada masalah bintil minyak (oil seed) saya cadangkan gunakan Makeup Remover Cosmoderm.
Ada Vitamin E dan Rosehip Oil. 
Pastikan cuci bersih di waktu malam sebelum tidur. 
Terasa kesegaran wajah dan kebersihan kulit.

Harga yang sangat affordable: RM16.90 (SM)

Call or SMS: 012-2399629
WhatsApp: +6010-5157758
order@draz.my

Friday, March 14, 2014

Doorgift: Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki

 Buku Mini: Mudahnya Mencari Rezeki 
siapppppp untuk diserahkan kepada bakal pengantin


Bahan bacaan yang sangat bagus bagi mereka yang ada masalah berikut:
  • tak cukup duit, 
  • tak ada duit, 
  • gaji sikit, 
  • bos kedekut, 
  • bonus tahun ni tak ada
  • banyak hutang

Sila KLIK untuk melihat: 
Harga untuk 100pcs/Harga untuk 50pcs/Harga untuk 1pc

Bagi yang tiada masalah di atas boleh hadiahkan kepada kawan2 dan sahabat handai.

Bagi bakal pengantin yang nak kahwin.... rentikan bagi hadiah soomi jeli dgn gegula tu... sekurang-kurangnya tak ada la bunga telur yang tercampak ke dalam tong sampah ... jimaaattt dan membantu mengelakkan pembaziran...

Nak bagi kad jemputan dalam bentuk buku mini ni pun laaagi bagus... tak adalah terbuang kad kahwin begitu saja...

Dapatkan khidmat nasihat bagaimana mendapatkan Doorgift ini:
Call/SMS 012-2399629
WhatsApp ONLY +6010-5157758
email: order@draz.my

Http://fcc-makeup.blogspot.com/

Thursday, March 13, 2014

Jadual Bengkel Solekan Pengantin - ZERO Knowledge

Bengkel Solekan Pengantin - ZERO Knowledge




Solekan adalah bidang bisnes bagi semua wanita.
Solekan sangat mudah diceburi.
Solekan memberikan keuntungan atau duit poket tambahan.

Mengapa perlu menceburi bidang solekan?
  • bekerja hanya 1 atau 2 hari di hujung minggu
  • tidak perlu berhenti kerja
  • duit poket/pendapatan yang tinggi 
  • bekerja 2-3 jam sahaja sehari
Pengalaman kami selama 13 tahun bersama majalah, TV dan program kebudayaan. 
Kami kongsikan kepakaran kami khas untuk anda. 
  • bagaimana menjadi usahawan jurumekap yang berjaya 
  • langkah pertama menjadi jurumekap 
  • latihan PRAKTIKAL solekan: 
    • tunang 
    • nikah 
    • sanding
    • bertandang 
  • kenali jenis kulit dan solekan sesuai dengan bentuk wajah 
  • bagaimana atasi masalah solekan: 
    • berkedut 
    • berpeluh 
    • berminyak 
    • berjerawat 
    • solekan nampak tua 
  • teknik memasarkan bisnes anda 
  • teknik komunikasi pelanggan

DAFTAR SEKARANG!!!!
REBUT EARLY BIRD PROMO!!!

Call/SMS 012-2399629
WhatsApp ONLY +6010-5157758
email: kursus@draz.my

Thursday, March 6, 2014

Doorgift: CD Bacaan Al Quran 30 Juzuk



Doorgift CD Al Quran 30 juzuk

Sangat bermanfaat untuk dihadiahkan kepada tetamu anda
Boleh diperdengarkan di dalam kereta sewaktu perjalanan.
Boleh diperdengarkan di rumah sambil dapat memperbaiki bacaan dan hafalan.
Hadiahkan CD Al Quran ini untuk tetamu anda yang hadir ke majlis Perkahwinan/Aqiqah/Cukur Jambul/Bacaan Tahlil-Yaassinn.
InsyaAllah manfaatnya pasti berganda!

500pcs: FREE Design + FREE Sampul CD
1000pcs: FREE Design + FREE Sampul CD
FREE white jacket/plastic cover for CD (tak boleh pilih)
FREE Design (boleh ubah nama dan tarikh atau berikan contoh design impian anda)

CD yang dah siap perlu diambil di Puchong atau Taman Dato Senu KL [Tiada kos penghantaran dikenakan]
Bagi yang tak boleh ambil sendiri di kedai kami: Kos pengeposan perlu di tambah mengikut berat dan saiz kotak serta lokasi anda

Hubungi kami utk dan mendapatkan nasihat rekaan dan warna pilihan.
Call or SMS 012-2399629 
WhatsApp ONLY: +6010-5157758
Email: nlynnda@yahoo.co.uk
Pengesahan tempahan melalui email sahaja. 

** Seelok-eloknya tempahan dibuat 4 minggu (hari bekerja - tidak termasuk cuti umum) sebelum majlis bagi mengelakkan kelewatan penerimaan**
** kami TIDAK menerima tempahan URGENT untuk kuantiti sedikit **
** tempahan URGENT boleh disiapkan dalam tempoh 14 hari bekerja jika kuantiti 1000pcs ke atas **
Related Posts with Thumbnails