Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Monday, December 15, 2014

Apa kata Survey?


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Selalunya saya banyak kongsikan info dan tips je kan tentang solekan terutamanya FCC.
Kali ni saya nak buat survey sikit. Survey ini hanya untuk anda yang rajin bershopping di sini.

Soalan saya:

Kalau anda shopping barang FCC, anda suka dapat hadiah tak?
Jika suka, apakah hadiah yang anda paling idamkan?
  1. Produk FCC
  2. Voucher FCC
  3. Emas 1gm
*** Boleh komen di bawah atau boleh klik borang ni dan isikan. Pastikan no telefon dan email anda betul kalau nak hadiah ye. ****

Hadiah yang saya suka
Name:
No Telefon
Email Address:

Create a web form here



Kalau tak ada yang nak jawap, maka saya simpan je lah hadiah saya ni. 
Saya akan offer kat Group saya yang lain. 
Buat masa ni saya baru tanya kat sini je dulu. 
Sebab saya nak pastikan geng BMC FCC dapat dulu. hihihi....

Terima kasih kerana membaca dan join survey ini (bagi yang join la...)




Tuesday, December 9, 2014

Video: Cara Buat Pelamin



[Video:  Langkah Demi Langkah Cara Pasang Pelamin ]

Anda juga boleh klik Link berikut: http://tinyurl.com/CaraPasangPelamin

Ada kenal rakan-rakan yang berminat menjana pendapatan dengan menjadi Wedding Planner?

Anda boleh kongsikan video ini untuk dijadikan panduan.

Terima kasih di atas sokongan anda semua.



Salam sayang,

House of AzzaLynn Bridal
012-2399629

#wedding #bridal #pengantin #sanding #tunang #weddingplanner #beauty#cantik #kahwin #puchong #HouseOfAzzaLynn
Related Posts with Thumbnails