Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Friday, November 29, 2013

Bedak Arab 3 in 1

Perkongsian info dari Kiz Garden

Jika selama ini anda sentiasa bersusah payah membeli lapik-bedak, foundation & moisturizer semata-mata untuk bagi kulit wajah anda nampak cerah, cantik  menawan dan tidak tahan lagi untuk menghabiskan banyak masa dan wang untuk membeli alat-alat kecantikan seperti yang kiz sebut tadi..


Ataupun anda telah mencuba pelbagai produk pencerahan yang mungkin mencecah ratusan ringgit TETAPI masih tidak memberi hasil..




Maka anda WAJIB meluangkan masa 10 minit untuk menyelesaikan masalah anda itu tadi. INI MUNGKIN PELUANG KEEMASAN YANG ANDA AMAT BERSYUKUR KERANA MENJUMPAINYA…


Memperkenalkan.. 

Bedak Arab Kokuryu (Super Summer Cake) 


Sebuah Produk dari Cherry Laboratory Inc, Tokyo, Japan ini merangkumi 3 asas kecantikan iaitu bedak, foundation & moisturiser dalam 1 produk. Memberi kesan pencerahan semulajadi(natural) dan tahan lebih lama.

Bedak ini bukan hanya berfungsi memberi kesan pencerahan pada kulit, malah bermacam-macam lagi kelebihan yang lain. Tak percaya, jom teruskan membaca 
"8 Sebab Mengapa Anda Perlu Memilikinya"


8 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MEMILIKI BEDAK ARAB INI 



1. Kesan pencerahan semulajadi
tidak menghitam, tidak menggelapkan kulit anda beserta UV protection

2. Halal & Suci.
Boleh dipakai untuk solat. Juga boleh bertahan hingga 8 Jam lamanya. Wow! Maknanya, anda tidak perlu memakainya banyak kali. 

3. Tidak BERMINYAK & Tidak MELEKAT 
Tidak berminyak dan tidak melekat pada tudung (Bedak ini akan meresap terus ke dalam wajah anda dengan cepat selepas dipakai)

4. Kelihatan lebih cantik jika berpeluh
Percaya atau tidak, walaupun anda berpeluh, anda tetap akan kelihatan lebih cantik berseri dengan bedak ini (kalau berpeluh hanya 'dap'kan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka). Senang bukan?

5. Mengikut warna/jenis darah
Selepas dipakai, ia akan mengikut warna darah anda. Bermakna, sesuai untuk semua kulit. Sesiapa pun sesuai untuk menggunakan bedak ini.

6. Span yang lembut, Mudah dipakai, tidak kepam
Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai &  tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan. 

7. Penjimatan sehingga 30 peratus
Tidak perlu lagi membeli foundation, alas-bedak &  moisturiser kerana ianya sudah digabungkan dalam satu produk istimewa, Bedak Arab Kokuryu (Super Summer Cake).

8. Compact & Mudah Dibawa.
Bekas bedak ini yang kecil dan compact membuatkan ianya mudah untuk dibawa kemana sahaja disamping dapat menjimatkan ruang handbag anda :)




Ok tak perlu nak terangkan panjang-panjang sangat, mari lihat hasil para pemakai Bedak Arab ini..






Inilah dia gambar sebelum & selepas memakai Bedak Arab Kokuryu (Super Summer Cake). Lebih banyak testimoni pelanggan akan dimasukkan dari semasa ke semasa. Tapi apa yang boleh saya katakan, memang sangat berbaloi untuk anda memiliki bedak ini. Anda sendiri sudah melihat hasilnya bukan.

Oopps, mungkin ada antara anda yang masih tertanya-tanya, " Senang ke nak pakai 'benda' ni?" , "Kang kalau aku beli sekali bukan main susah nak pakai kang, aish..
"

Cara Menggunakan Bedak Arab
Jawapan yang saya akan bagi senang je, anda hanya perlu Basahkan span Bedak arab ini,kemudian barulah anda sapu ke muka seperti biasa. Senang bukan?

Kecantikan adalah milik setiap insan

Sekarang nampaknya saya sudah membongkarkan satu produk yang sangat-sangat membantu anda untuk memberi kecantikan yang anda inginkan. Kini anda sudahpun tahu hasil ataupun kesannya. Anda juga sudah mengetahui tentang cara penggunaannya. Anda sudah TAHU apa KEHEBATANNYA..


Perkara TERAKHIR yang perlu anda ketahui hanyalah 
"Bagaimana untuk memiliki 'kecantikan' ini ?"


DAPATKAN BEDAK ARAB KOKURYU (SUPER SUMMER CAKE) SEKARANG!!


Berat : 50 grams
Tahan : Sehingga 8 bulan
Postage : PERCUMA

RM99.90
RM80.00
RM65.00 Sahaja

Order Melalui Facebook : House Of AzzaLynn Bridal
Order melalui sms/Whatsupp : 010-5157758

*Harga mungkin akan dinaikkan pada bila-bila masa, lakukan tindakan anda sekarang!*

Related Posts with Thumbnails