Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Tuesday, July 12, 2011

Makeup Bag For SALE!!!!



Make-up bag
Type: Full partition box
Color: Silver
Material: Box (Luar besi ringan dan bukan kadbod)

A: lihat perbandingan perbezaan saiz mekap bag ini dengan KRYOLAN palet menentukan berapa byk item boleh muat dalam beg ni

B: bukaan beg mekap - 2 tier (2 tingkat) 2 openings (2 bukaan) - utk letak TVP atau lipstick kat sini. yang berikat dengan getah di kanan tu ialah partition dia... boleh buat partitioning juga kalau mahu.. yg berikat panjang di kiri ialah sling dia

C dan D: kalau perasan kat tepi beg tu ada pemegang. ini bermakna beg ni kita boleh sangkut kat bahu sebab ada pemegang dan ada tali sangkut .

E dan F: ukuran ketinggian agak2 macam sejengkal lebih... tu tangan kecik punya ukuran

Make-up bag jenis ini sangat mudah di bawa ke mana-mana. Bezanya dgn warna hitam tu, yg ni boleh sangkut kat bahu. Jenis ini ringan dan amat sesuai untuk mekap artis/mak andam yang comel2. Membantu menjaga kesihatan mekap artis/mak andam.

Ruang pengisian yang banyak dan luas. Sesuai diisi dengan peralatan mekap mahupun set berus.




Make-up bag
Type: Full partition box
Color: Black
Material: Box (Bukan besi dan bukan kadbod)

A dan B: lihat perbandingan perbezaan saiz mekap bag ini dengan KRYOLAN palet menentukan berapa byk item boleh muat dalam beg ni

C, D dan F: bukaan dalam beg mekap ada 3 level tingkat dan partition yang disediakan boleh tukar-tukar ikut sukahati. kalau tak nak pasang pun ok

E: holder (bekas) yg boleh digunakan untuk isi pencil liner, gam, mascara dan benda2 yg tegak2 la...

Make-up bag jenis ini sangat mudah di bawa ke mana-mana. Jenis ini ringan dan amat sesuai untuk mekap artis/mak andam yang comel2. Membantu menjaga kesihatan mekap artis/mak andam.

Keistimewaan beg mekap ini, ia ada banyak partition. Partition boleh pisah-pisah ikut suka hati kita. Lihatlah perbezaan ukuran mekap box ni dengan KRYOLAN palet. Juga terdapat holder (bekas) yang boleh digunakan untuk menyusun pencil liner anda.

Ruang pengisian yang banyak dan luas. Sesuai diisi dengan peralatan mekap mahupun set berus.


Harga Promosi:
RM200 delivery menggunakan SKYNET atau Kangaroo Express
RM220 kalau nak suruh kami deliver guna POSLAJU

Terms of Sales & Mode of Payment

Related Posts with Thumbnails