Jom Ikut Kami Sebagai Rakan

Daftar email anda untuk mendapatkan jadual bengkel terkini

Search This Blog

Koleksi Mini Pelamin 2012

Koleksi Mini Pelamin 2012
Sila Klik Gambar Untuk Melihat Koleksi 2012

Tuesday, August 10, 2010

Berita: Bengkel Gubahan Bunga Pelamin Asas (Artificial)


________________________________
KLIK Untuk Jadual Bengkel Pemasangan Pelamin dan Gubahan Bunga Pelamin Artificial Atau Fresh Flowers
_________________________________
Bengkel Gubahan Bunga Pelamin Asas ini sesuai untuk para penyedia pakej perkahwinan yang ingin memulakan khidmat mereka. Dalam tempoh sehari, anda yang ZERO Knowledge tak perlu gusar kerana anda pasti dapat menghasilkan pelbagai gubahan bunga dengan cepat kerana kami bersedia memastikan anda faham dan boleh melakukan secara praktikal.

Bukan setakat satu jenis gubahan bunga, malah anda mampu menghasilkan 4 jenis gubahan bunga dalam tempoh tak sampai sehari.

Gubahan bunga untuk pelamin sedikit berbeza dari segi penggunaan bahan dan peralatan serta penataan hiasan untuk peralatan pelamin.

Untuk itu, kami di AzzaLynn Bridal telah berusaha membantu para peserta agar berjaya mencapai objektif demi mendapatkan kemahiran menggubah bunga untuk pelamin dengan cara yang tepat dan betul tanpa membuang masa.

Bengkel Gubahan Bunga Pelamin Asas menggunakan bunga artificial boleh diadakan secara persendirian mahupun berkumpulan dengan kadar yuran yang sangat istimewa.

Anda boleh membuat tempahan bengkel pada bila-bila masa dengan menghubungi kami di AzzaLynn Bridal.

Lihatlah pelbagai jenis gubahan bunga yang telah dihasilkan oleh peserta sendiri hasil tunjukajar kami di AzzaLynn Bridal.*******************************************************************
- LIHAT JADUAL KURSUS untuk mengikuti kursus yang kami anjurkan -
**************************************************************
*****

Related Posts with Thumbnails